De Gezondheidsvoordelen Van Colloidaal Goud

Gepubliceerd mei 14, 23
3 min read

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

3 maal daags wat druppels in de oren (Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?) - Colloïdaal Zilver: Onderzoek en Studies naar de Effecten. Ook veilig bij baby’s! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed. Waar kunt u colloïdaal zilver gemaakt van gedestilleerd water voor gebruiken? Voor de persoonlijke verzorging bij infecties:Spray voor het haar en het lichaam na het baden.

Colloïdaal Zilver En GoudColloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement Voor Gezondheid

Wenst u meer informatie hierover? Bel dan met een van onze medewerkers van Check-up And Health - goudwater. (0617644610).

Zilverwater Colloidaal Zilver

Bestel Nu Colloidaal-zilverColloïdaal Zilver: Wereldwijd Gebruik En Geschiedenis

Hippocrates raadde al zilverwater aan. / Bron: Publiek domein, Wikimedia Commons (PD) Hippocrates, een baanbrekend geneesheer uit het oude Griekenland, raadde al zilver aan voor het behandelen van wonden. Voor hem gebruikten men in het antieke Egypte zilverwater (Vragen over colloidaal zilver water). In de Tweede Wereldoorlog werd en wonden van soldaten bedekt met zilverfolie om ontsmetting te voorkomen.

Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële AlternatiefWat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Daarom is het goed om zilverwater tijdelijk te gebruiken, maar niet permanent. Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?. Colloïdaal zilver wordt tegenwoordig uitwendig gebruikt maar niet zo vaak meer inwendig. Uitwendig kan het op brandwonden worden gedaan. De Nederlandse Wikipedia-site is negatief van strekking ten aanzien van colloïdaal zilver. Op de Duitse Wikipedia-site staat een heel ander verhaal te lezen dan op de Nederlandse Wikipedia.

De Magie Van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing Tot Virusbestrijding

De zilvermoleculen hechten zich aan virussen waardoor de virussen onderdrukt worden. Op de Engelstalige Wikipediasite staat dat er voldoende bewijs is om te concluderen dat infecties bij mensen die een katheter gebruiken in frequentie en ernst afnemen. Urinebuisinfecties zijn een veel voorkomend gevolg van het inbrengen van een katheter. In diverse landen mag het niet meer als medicijn worden verkocht maar wordt het verkocht onder andere voorwendselen.

Niet dat je er een ernstige ziekte van kan krijgen, maar je kunt er wel een nooit meer herstellende huidverkleuring door oplopen. Vragen over colloidaal zilver water. Overigens moet je hiervoor jarenlang grote hoeveelheden vervuild colloïdaal zilver gebruiken. Maar er zijn mensen die dat hebben gedaan. Zij zien er de rest van hun leven blauw grijs (Last van Candida of andere schimmelinfecties? Nano zilver)...

Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

Colloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano ZilverColloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver


Hiermee is bewezen dat het traditioneel gebruik van zilverwater of colloïdaal zilver een nuttige functie heeft. Er is één wetenschappelijk onderzoek bekend dat de werkzaamheid van zilverwater niet kon bewijzen. Dit is een onderzoek uit Botswana wat is uitgevoerd door drie mensen en daarom niet erg betrouwbaar. Omdat het geen officieel geneesmiddel meer mag zijn, wordt het weinig onderzocht.

Deze hoax duurt in dat geval al duizenden jaren (Colloïdaal Produkten - De zuiverste). Het is hooghartig te veronderstellen dat mensen vroeger medicinale producten gebruikten zonder werking; ook zij zagen dat het gezond was om zilverwater te gebruiken - Vragen over colloidaal zilver water. De tegenstanders van zilverwater wijzen op argyria. Dat is de meest ernstige bijwerking van het gebruik van vervuild zilverwater.

Colloidaal Zilverwater

Zilverchloride kan argyria veroorzaken maar puur zilverwater niet. Argyria is een vervelende aandoening (Colloidaal producten). Het gaat hier om een ernstige en permanente vorm van huidverkleuring maar argyria heeft geen gezondheidsnadelen (Last van Candida of andere schimmelinfecties? Nano zilver). Het Amerikaanse National Center for complementary and alternative medicine poogt zilverwater in een kwaad daglicht te stellen maar als bronnen gebruiken ze slechts de slechts wetenschappelijk opgetekende gevallen van argyria (Zilverwater: De Geneeskrachtige Eigenschappen van Colloïdaal Zilver).


colloidaal zilver

Overigens wordt in de V.S. jaarlijks door 10 miljoen mensen zilverwater gebruikt en zijn erin de geschiedenis wereldwijd 239 gevallen van argyria, waarvan de meesten komen uit de jaren 60 en 70 toen men te veel vervuild zilverwater maakte. Er zijn legio medicijnen op de markt met dodelijke bijwerkingen waarover niemand klaagt.

Navigation

Home

Latest Posts

Elke Dag Vers Fruit Op Het Werk

Published Sep 01, 23
14 min read